HomeGOVALEM BLOG

Eerste blog bericht:

5 redenen waarom je kiest voor een maatwerk website

2 januari 2022

Bij GOVALEM krijgen we spontaan hoofdpijn als we denken aan een standaard website opgemaakt in een standaard template of met behulp van tech-bedrijven die dezelfde template meer dan 1.000.000 keer hebben verkocht. Het feit dat je een camera op je smartphone hebt, wil toch ook niet zeggen dat je volledig uitgerust bent om de folder van een bekende doe-het-zelf gigant (je weet wel, die ene waar je Zweedse balletjes kan krijgen en waar altijd veel parkeerplekken zijn) te maken.

Als GOVALEM zijn wij geen voorstander van dit soort websites. Wij kiezen er namelijk heel bewust voor om unieke websites te bouwen op maat van onze klanten. Elk merk, ieder mens is anders. Dit geldt hoe dan ook voor een website.

Waarom een website op maat laten maken? Daar hebben we minimaal 5 goede redenen voor!

1. Visitekaartje
Je website is je visitekaartje. Hij moet laten zien wie je bent, wat je doet en wat jou zo uniek maakt als ondernemer. Met een standaard template zit je vast aan de voorziene elementen en die komen vaak niet helemaal overeen met wat jij precies wil vertellen of waar jij de klemtoon wil leggen. Met een maatwerk website heb je die vrijheid wel. Bij GOVALEM denken we graag met je mee, zonder beperkingen. We zoeken een oplossing voor elk technisch vraagstuk en maken een website die jouw identiteit uitstraalt. Dat geeft niet alleen een duidelijke boodschap naar je bezoekers, maar is ook de beste manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

2. Uniformiteit
De huisstijl van een onderneming is bedoeld om klanten in één opslag te laten zien wie je bent en wat je doet. Dat is met een maatwerk website net zo. Wanneer je je huisstijl doortrekt op al je communicatiekanalen creëer je een uniformiteit die vertrouwen wekt bij je klanten en de geloofwaardigheid van je bedrijf alleen maar ten goede komt.

 

3. Ruimte voor groei
Als ondernemer wil je groeien en evolueren. In tegenstelling tot een standaard template kan een maatwerk website gemakkelijk met je meegroeien. Wil je bijvoorbeeld je website uitbreiden met een extern systeem of een nieuwe functie toevoegen? Dan moet je niet wakker liggen van eventuele technische beperkingen. Als GOVALEM kennen we alleen maar technische uitdagingen en die gaan we maar al te graag aan.

4. Snelheid
Of we nu een website maken voor een kleine zelfstandige of een groot bedrijf, bij GOVALEM leveren we niks af dat niet aan onze kwaliteitseisen voldoet en daar hoort de snelheid zeker bij. Hiervoor optimaliseren we onze websites, webshops of applicaties voortdurend. Aan de hand van een online analyse werken stellen we continu verbeteringsplannen op.

5. Beter vindbaar
Een professionele website laten maken is één ding. Maar hij moet natuurlijk wel gevonden worden. Een website op maat zal je daarbij helpen want voor de zoekmachines weegt de gebruikerservaring steeds meer door in de positiebepaling van websites en webshops. Het maatwerk laat je toe om unieke content te voorzien die beter aansluit bij je doelgroep dan die van een standaardwebsite. Zo creëer je dus een aangename gebruikerservaring die dan op zijn beurt een positief effect heeft op je positie in de zoekresultaten.

Conclusie

Ga voor een maatwerkwebsite als je echt een verschil wil maken!

 

 

Vond je dit een leuk blog bericht en wil je hier meer over weten?

Laat het ons weten via de contact pagina!