Slide 1

START VANDAAG
NOG MET JE PROJECT

START VANDAAG
NOG MET JE PROJECT

Gewoon duidelijke taal, de regie nemen en via een vaste aanpak. Dat maakt onze projecten tot een succes. Van gezamenlijke ontdekking, tot strategie, design, ontwikkeling en uitvoering.
We pakken aan en laten niet los tot iedereen tevreden is.


Slide
Maatwerk website laten maken?
Dat is al mogelijk vanaf € 995,- excl. BTW.
Slide
ONLINE WEB DIENSTEN
WEBSITE
Vanaf € 995,- excl. BTW

Een professionele maatwerk website, helemaal afgestemd op jouw wensen. Inclusief domeinnaam, design- en hosting. We regelen ook nog de beveiliging en zorgen dat de website geschikt is voor alle (online) doelstellingen.

WEBSHOP
Vanaf € 2.995 excl. BTW

Een op maat en op jouw wensen afgestemde online winkel (webshop) inclusief domeinnaam, design en hosting. We zorgen voor een veilige webshop waarmee je zorgeloos de (online) verkoop van jouw product of dienst sterk kunt verhogen.

MOBIELE APPLICATIE (APP)
Vanaf € 3.995 excl. BTW

Een mobiele applicatie die geschikt is voor IOS en Android besturingssystemen. We zorgen van begin (concept) tot eind (app in Google Play- of App store) voor de gehele ontwikkeling van de mobiele applicatie waarbij we ook de koppeling met andere (online) media maken.


Slide
Webshop beveiligen?
Laat je website of webshop beveiligen en onderhouden voor een vaste prijs per maand.
Slide
BEVEILIGING &
ONDERHOUD
Web beveiliging & onderhoud
Vanaf € 19,-/maand excl. BTW

Laat je website of webshop beveiligen tegen ongewenste indringers. We beveiligen jouw online omgeving met verschillende beveiligingen op diverse niveaus en maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën die het beste passen bij jouw business of onderneming.

Zoekmachine optimalisatie
Vanaf € 19,-/maand excl. BTW

We nemen jouw website of webshop onder de loep en verbeteren de vindbaarheid. Het doel is om jouw boodschap over te brengen op het juiste moment aan de juiste doelgroep.


Slide
Een nieuw logo nodig?
Dat is al mogelijk vanaf € 175,- excl. BTW.
Slide
HUISSTIJL ONTWERP
LOGO ONTWERPEN
Vanaf € 175,- excl. BTW

We ontwerpen het logo waarmee jij gelukkig wordt. We ontwerpen een compleet logo-pakket die geschikt is voor allerlei soorten media en drukwerk, inclusief oneindige revisies.

VISITEKAARTJE ONTWERPEN
Vanaf € 95,- excl. BTW

Snel even contactgegevens uitwisselen doe je natuurlijk met een goed vormgegeven visitekaart. We ontwerpen een representatief visitekaartje waarmee jij indruk maakt.

FLYERS, FOLDERS & BROCHURES
Vanaf € 175,- excl. BTW

Een goede reclamecampagne bestaat niet alleen uit online marketingactiviteiten, maar daar behoort het verspreiden van flyers ook bij. We helpen je aan een passend en opvallend folder- of flyer ontwerp.

NIEUWE HUISSTIJL
Prijs op aanvraag

Een compleet nieuwe huisstijl nodig? We helpen jouw business, project of onderneming met een compleet pakket, inclusief ontwerp van logo, visitekaartjes, flyers, folders, brochures en nog veel meer.


Slide
Online advertenties plaatsen om jouw doelgroep te bereiken?
Vanaf € 19,-/maand excl. BTW.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Slide
ONLINE ADVERTEREN
Google Advertenties
Vanaf € 19,-/maand excl. BTW

Online adverteren kan op diverse manieren. Het belangrijkste is om de juiste persoon op het juiste moment te bereiken, via het juiste kanaal. Google (Google Ads) helpt ons een handje mee bij het optimaliseren van jouw campagne.

YouTube Advertenties
Vanaf € 65,-/maand excl. BTW

We analyseren eerst wie je doelgroep is en waar deze mensen zich begeven. Aan de hand van een advertentie campagneplan bepalen we samen wat je doelstellingen zijn en bespreken het budget aan de hand van een time-frame. We streven altijd naar het behalen van jouw doelstellingen.

Online Media Campagnes
Vanaf € 395,- excl. BTW

We analyseren eerst wie je doelgroep is en waar deze mensen zich begeven. Aan de hand van een advertentie campagneplan bepalen we samen wat je doelstellingen zijn en bespreken het budget aan de hand van een time-frame. We streven altijd naar het behalen van jouw doelstellingen.


Slide
Dagelijks social media onderhouden?
Vanaf € 39,-/maand excl. BTW.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Slide
SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
Onderhoud Social Media
Vanaf € 39,-/maand excl. BTW

Social Media is vereist om dagelijks bij te houden. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIN of een ander platform, we zorgen dat jouw project, business of onderneming up-to-date blijft op de kanalen waar jouw doelgroep actief is.

Social Media Campagnes
Vanaf € 195,-/maand excl. BTW

We brengen in beeld hoe we jouw doelgroep het beste kunnen benaderen. We doen dit eerst aan de hand van een plan van aanpak. Op die manier bepalen we de strategie en uitvoering. We bespreken het budget aan de hand van een time-frame om zo jouw doelstellingen te behalen.

Social Media Plan
Vanaf € 995,- excl. BTW

Wil je Social Media professioneel aanpakken? Laat een Social Media Plan opstellen door GOVALEM. Een marketing plan dat omschrijft hoe je Social Media (op strategisch- en operationeel niveau) gaat inzetten. Dit plan geeft een zorgvuldige beschrijving van jouw doelgroep en business in combinatie met de benadering.

Slide 1

WACHT NIET TE LANG, START DIRECT MET JE PROJECT

WACHT NIET TE LANG, START DIRECT MET JE PROJECT

Een nieuwe website, een nieuwe webshop? Of hulp nodig bij advertentie campagnes of een nieuwe huisstijl? Of iets anders dat met marketing, online media of digitalisatie te maken heeft? GOVALEM kan dit allemaal en nog veel meer.

Binnen 5 minuten is jouw aanvraag gedaan.

Static Slide

neem contact op of vraag direct een offerte aan

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten!