Slide 1

ONLINE MARKETING
&
DIGITALE MEDIA

ONLINE MARKETING
&
DIGITALE MEDIA

GOVALEM is een online marketing & digital media agency en helpt bedrijven en ondernemers bij een digitale transformatie en de ontwikkeling en uitvoering van online- en offline marketing & media strategieën.

Slide 1

Een greep uit onze diensten

Website design

Gebruiksvriendelijk, duidelijk, veilig, gewoon goed (zonder bla bla) en extreem snel! Dat zijn de eisen die wij voorop stellen bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Een website-design dat perfect is op mobiel en tablet, opvallend goed vindbaar, professioneel en misschien wel het belangrijkst: een website die klanten oplevert!

Website onderhoud & verbetering

Heb je een website, maar levert deze toch niet de gewenste resultaten? GOVALEM kan (vrijblijvend) advies geven hoe de bestaande website verbeterd kan worden. Een website is zeker de moeite waard en belangrijk om regelmatig te onderhouden en te verbeteren.

Ontwikkeling mobiele applicaties (Apps)

GOVALEM helpt bij het ontwikkelen van IOS en Android apps. Als specialisten op het gebied van software ontwikkeling en mobiele applicaties denken we graag mee over de beste aanpak om de doelen van jouw business of onderneming te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO is een vak apart en daarover krijgen we vaak vragen. SEO is een verzamelnaam voor meerdere technieken die de online vindbaarheid van een website of product verbeteren. We maken op de best mogelijke wijze gebruik van SEO om jouw online vindbaarheid naar het hoogste niveau te tillen.

Een nieuwe huisstijl

GOVALEM zorgt voor een complete transformatie, maar helpt ook bij maatwerk oplossingen op het gebied van grafische vormgeving. We zijn in staat om binnen enkele dagen (als het moet, nog sneller) een nieuw logo, visitekaartjes, brochures, flyers, huisstijl-artikelen en vergelijkbare offline promotie tools te ontwikkelen.

Static Slide

neem contact op of vraag direct een offerte aan

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat het ons weten!